Sport

Sin Dejvida Bekama potpisao za klub iz Premijer lige

Radi se o pozajmici, a naslednik legendarnog fudbalera Mančester junajteda bi trebalo da nastupa isključivo za rezervni tim
Sin Dejvida Bekama potpisao za klub iz Premijer lige© Twitter / screenshot / @BrentfordFC

Neočekivana vest iz Engleske - jedan član porodice Bekam igraće za klub iz Premijer lige! Romeo Bekam, naslednik legendarnog Dejvida, potpisao je ugovor sa Brentfordom.

Ovaj 20-godišnjak je tako iznenada stigao do kluba iz Premijer lige, nakon što je tokom zime trenirao sa njihovim mladim timom kako bi održavao formu.

Romeo Bekam je prošle godine nastupao za Inter Majami, klub iz američke MLS lige koji je u vlasništvu njegovog oca. Tamo je često nastupao za njihov rezervni tim, a zbog pauze tokom sezone, trenirao je sa Brentfordom.

Ipak, klub iz Londona je sada odlučio da ozvaniči saradnju sa Romeom i to na pozajmicu, koji će sada prvi put profesionalno nastupati daleko od Floride i porodične baze u Americi.

"Veoma sam ponosan i veoma sam srećan zbog dolaska ovde. Stigao sam ranije, da bih bio spreman. Pojavila se u međuvremenu šansa da dođem ovde na pozajmicu i nikad nisam bio tako uzbuđen kao sada. U Americi sam imao uzbudljivu sezonu, punu uspona i padova, a sada sam uzbuđen jer ću doći ovde i videću šta mogu da uradim. Ako pogledate Brentford kao klub, utisci su veoma pozitivni i čitav sistem napreduje veoma brzo. Veoma sam zahvalan zbog toga što sam ovde", rekao je jedan od od trojice sinova poznatog para Dejvida i Viktorije Bekam.

Dejvid Bekam je tokom igračkih dana postao legenda Mančester junajteda, a Romeo je svojevremeno nastupao za mlađe kategorije Arsenala. Za očekivati je da će sada prvobitno biti deo B tima Brentforda.

image