Vazura: Partizan pregovara sa igračem iz Lige šampiona

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura potvrdio je interesovanje za fudbalera Makabija Doleva Haziza

"Spominje se igrač za koga smo zaintersovani s kim pregovarmao, ali postoji druga strana koja u ovom trenutku nije spremna za transfer. Poslali smo dve ponude, čekamo njihov odgovor, prelazni rok još nije ni počeo zvanično kod nas. Istina je da želimo tog igrača i pregovaramo s klubom", rekao je Vazura, pa potom objasnio zašto transfer do sada još nije realizovan:

"Ako se dogovorimo s klubom, on je spreman da dođe. Nema još ništa izvesno, zato što klub još nije ništa, rekli su da nisu spremni za transfer, ali prelazni rok još nije počeo".

Direktor crno-belih smatra da njegov klub ne treba da žuri sa dovođenjem igrača.

"Nije jedini, ali nećemo da žurimo s prelaznim rokom, ekipa nam je na okupu, svi su zdravi, sve je popunjeno, tražimo da dovedemo i ono što je stručni štab rekao, tražimo igrača koji pravi razliku. Prelazni rok tek počinje, trajaće dugo, svaki dan se pojavljuju novi, pregovaramo, gledamo, kad oni odluče šta žele, onda pregovaramo s klubom".

Haziza je preporučio prvotimac Partizana Natho Bibras.

"On je pomogao, on je predložio, tako smo ga videli. Ono što je najbitnije, neke stvari koje ne znamo o igraču koji dolazi, pa pitamo bočne strane. Ovde imamo Natha koji ga poznaje lične, kaže da je mentalitet sjajan, to su stvari koje kad dovodite nekog igrača, ne možemo da saznamo sve o menadžerima i od njega. To možda bude istina, možda ne, ovde je Natho ispričao sve najbolje o ne sportskim kvalitetima, nego ljudskim. Mi nismo imali problem u Partizanu sa pojačanjima, sa strnacima, koji su se pokazali kao profesionalci", rekao je Vazura.