Jojić putuje sa Partizanom u Antaliju

Nekadašnji fudbaler Partizana Miloš Jojić ići će na pripreme u Tursku sa ekiom crno-belih

Kad su se Partizanovi fudbaleri okupili u Sportskom centru „Zemunelo“ pre tri sedmice pridružili su im se bivši članovi Marko Šćepović, Nikola Trujić i Miloš Jojić.

Tada je rečeno da su to samo da održavaju formu očekujući neki inostrani angažman, ali sada je jasno da bi situacija sa Jojićem mogla da bude drugačija.

Klub iz Humske je proteklog leta raskinuo ugovor sa vezistom i od tada je bez angažmana. Međutim, tada je bila drugačija situacija u klubu. Sada je šef stručnog štaba Gordan Petrić, koji je u jako dobrim odnosima sa fudbalerom, pa nije isključeno da on otvori i treći angažman od proleća.

Uz njega, novi na spisku u odnosu na okupljanje u Zemunelu je i mladi Vanja Vlahović, igrač iz crno-bele škole.

Na spisku putnika za Antaliju nalaze se sledeći igrači:

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač i Matija Gočmanac;

Defanzivci: Marko Živković, Aleksandar Filipović, Svetozar Marković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Luka Subotić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović.

Vezisti: Patrik Andrade, Hamidu Traore, Kristijan Belić, Ljubomir Fejsa, Danilo Pantić, Nemanja Jović, Bibras Natho, Miloš Jojić, Fuseni Dijabate, Aleksandar Lutovac, Mateja Stjepanović, Mihajlo Petković, Janko Jevremović, Đorđe Petrović;

Napadači: Rikardo Gomeš, Kvinsi Menig, Andrija Pavlović, Samed Baždar i Vanja Vlahović.

Partizan će u Antaliji odigrati pet kontrolnih mečeva. Prva na redu je utakmica protiv rumunske Univerzitate iz Krajove, zatim slede provere sa ruskim Ahmatom (19.1), TSC-a i bečke Austrije (u duplom programu 23.1) i CSKA iz Moskve, čiji dres nose Srbi – Saša Zdjelar i Milan Gajić (27. 1).

Povratak u Beograd je planiran 28. januara.