Sport

Novak oduševio - imitirao Mesija i "vređao" Argentinca: Šta gledaš, glupane?

Đoković se odlično zabavlja pred Australijan open, pošto je odlučio da napravi svoju "izvedbu" sada već čuvenih reči Lionela Mesija iz Katara
Novak oduševio - imitirao Mesija i "vređao" Argentinca: Šta gledaš, glupane?© Instagram / screenshot / djokernole

Novak Đoković je stigao u Melburn, gde će naredne sedmice započeti napad na 10. titulu na Australijan openu nakon godine pauze. Pre 12 meseci je bio deportovan iz Australije, ali sada je u sjajnom raspoloženju.

To je pokazao i snimak na društvenim mrežama, na kojem je Đoković rešio da imitira Lionela Mesija, novog prvaka sveta u fudbalu.

Na dan kada je dobio povoljan žreb u Melburnu, Đoković je na svom Instagram profilu objavio snimak na kom je zajedno sa argentinskim teniserom Dijegom Švarcmanom evocirao trenutak posle utakmice četvrtfinala Svetskog prvenstva između Argentine i Holandije.

Tada je Mesi vikao protivničkom napadaču Voutu Veghorstu "šta gledaš glupane, produži dalje glupane", što je na društvenim mrežama postao viralan snimak. Očito se ovo dopalo i Novaku i Dijegu, koji su rešili da naprave svoju verziju kultnog trenutka.

Đoković je vikao Švarcmanu pomenute Mesijeve reči, a ovaj nije mogao da se ne nasmeje. Na snimak su brzo pozitivne komentare imali Karlos Alkaraz, Paula Badosa, Federiko Korija...

image