Čelsi zvanično izveo "krađu" - Mudrik na "Stamford Bridžu"

Ukrajinski fudbaler Mihajlo Mudrik, zvanično je novo pojačanje Čelsija, koji je u poslednjem trenutku uspeo da ga "preotme" gradskom rivalu Arsenalu, u transferu vrednom 100 miliona evra

Saga oko Mihajla Mudrika i zvanično je završena, pošto je ukrajinski fudbaler predstavljen kao novo pojačanje Čelsija.

Mudrik je već bio viđen u redovima gradskog rivala Arsenala, ali je Čelsi uspeo da se umeša, te sa jačom ponudom "preotme" talentovanog fudbalera.

Mudrik u "plavce" stiže za 100 miliona evra, koliko je Čelsi platio Šahtjoru.

Ukrajinski fudbaler (22) prisutan je na stadionu "Stamford Bridž" u Londonu, gde Čelsi igra utakmicu 20. kola Premijer lige, protiv Kristal Palasa.

Prema pisanju dobro obaveštenih medija, tim koji sa klupe predvodi Grejem Poter, sa Mudrikom je dogovorio saradnju vrednu 7,5 miliona evra godišnje, kao i zagarantovano mesto u startnih 11 "plavaca".

Britanski mediji navode da bi Mudrik za Čelsi trebalo da debituje u narednom meču Čelsija, kada se u 21. kolu sastaju sa Liverpulom na "Enfildu".

Londonski "plavci" veoma su aktivni na transfer tržištu, pošto su nedavno doveli Žoaa Feliksa, na leto im stiže Kristof Nkunku, a pojačali su sastav i sa pojačanjima poput Datra Fofane i Benue Badijašilea.

Spekuliše se da je Čelsi zainteresovan i za Joška Gvardiola, kao i Markusa Tirama.