Sport

Zvezda pobedom započela pripreme i godinu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na pripremama u Turskoj ekipu Lehije iz Gdanjska sa 3:1 (1:1)

Izabranici Miloša Milojevića uspešno su započeli kontrolne utakmice na pripremama u Antaliji.

Crveno-beli su savladali poljsku ekipu Lehije sa 2:1.

Šampion Srbije je naravno nastupao u kombinovanom sastavu, pošto je trener Milojević pružio šansu svim igračima koje je imao na raspolaganju.

Bukari je doneo prednost crveno-belima u 14. minutu, nakon što je lopta sa leve strane nekako prošla do fudbalera iz Gane, koji je od stativu šalje u mrežu rivala.

Tim iz Gdanjska je uspeo do kraja prvog poluvremena da stigne do izjednačenja.

Nakon prekida i oštrog centaršuta, Borjan je boksovao loptu izvan šesnaesterca, a tamo je odličnim udarcem u mrežu Zvezde šalje Kubicki.

U drugom poluvreme igralo se poptuno na polovini poljskog tima i bilo je pitanje trenutka kada će Zvezda stići do pogotka.

Iako to nije uspela u prilikama koje su imali Katai, Prucev i Kangva, Zvezda do gola stiže uz pomoć protivinčkih igrača.

Prucev je u 71. minutu oduzeo loptu na protivničkoj polovini, proigrao Rodića, koji je oštrom loptom tražio Mituljikića.

Mladi fudbaler nije uspeo da zahvati loptu, ali je loše bio postavljen defanzivac Lehije, koji smešta loptu u svoju mrežu.

Do kraja meča, Zvezda je postigla još jedan pogodak, nakon dobre akcije Kataija i Kangve, posle koje je fudbaler iz Zambije preciznim udarcem postigao gol.

image