Nadal se svađao sa Srpkinjom, žalio se na suđenje: Tebi ništa nije važno

Španac je imao raspravu sa Marijanom Veljović tokom meča Australijan opena na kom je naposletku doživeo poraz

Rafael Nadal je doživeo bolan poraz u drugom kolu Australijan opena, pošto je kao branilac trofeja završio takmičenje posle poraza od Mekenzija Mekdonalda, 3:0 u setzovima.

No, pre nego što je Rafa napustio turnir, imao je i žustru raspravu sa Srpkinjom Marijanom Veljović, koja je bila sudija u stolici na ovom susretu.

Nadalu se nije dopadalo što ga je Veljovićeva stalno požurivala između poena. Teniseri između poena na grend slemovima imaju 25 sekundi tokom kojih moraju da započnu naredni poen, a Španac koji je poznat kao neko kome je potrebno mnogo vremena, imao je problema po tom pitanju.

Tako je pri rezultatu 4:1 za Amerikanca u prvom setu, Nadal imao raspravu sa Veljovićevom.

"Sa tobom sam uvek u žurbi. Čak i kada serviram normalno, vidim na satu da vreme ističe, pet, četiri, tri sekunde. Sa tobom je uvek isto, tebi ništa nije važno. Vidiš gde je peškir, na daljoj strani terena. Kažeš da pokušavaš da razumeš, ali to ne radiš", rekao je Nadal.

Veljovićeva je reagovala mirno i staloženo, pokušavala da mu objasni da ipak postoje neka pravila koja moraju da se poštuju. Nadal je i dalje bio nervozan, a nakon svega je i doživeo povredu kuka koja mu je dodatno odmogla i uticala na njegov ubedljiv poraz.