Ivanović: Nismo igrali kao ozbiljan tim

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović, nakon poraza od Žalgirisa, izjavio je da su njegovi izbaranici loše reagovali na protivničku promenu u odbrani, te da su crveno-beli bili "mekani" u susretu u Kaunasu

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su na gostovanju od ekipe Žalgirisa 71:66 (20:14, 18:16, 12:26, 21:10) u okviru 20. kola Evrolige.

Trener srpske ekipe Duško Ivanović izjavio je da ne može biti zadovoljan prikazanim u Kaunasu.

"Igrali smo loše u napadu, promenili su odbranu u jednom trenutku a mi smo pokušali samo sa jedan na jedan u napadu", izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde.

Crnogorski stručnjak dodao je da su crveno-beli bili "mekani" u duelu u Kaunasu.

"Utakmicu smo započeli loše, mekano, a i završili smo je loše i mekano. Između toga, kada smo igrali našu odbranu, sa strpljenjem u napadu, imali smo dobar rezultat. Tačno je da u poslednja dva minuta nismo imali ideju, ništa nismo igrali i Ulanovas je sa dva šuta odlučio. Naš veliki problem je bio kako smo odigrali prvih 20 minuta. Nismo igrali kako treba da igra ozbiljan tim. Imali smo deset lakih izgubljenih lopte, jednostavno nismo igrali dobro", zaključio je trener crveno-belih.

Naredni meč u Evroligi, Crvena zvezda igra protiv ekipe Partizana, koju će ugostiti u dvorani "Aleksandar Nikolić" 27. januara.