Sport

Azarenka odbrusila novinarima: Kakve veze ima Novak sa dešavanjima van terena?

Viktorija Azarenka, nakon poraza u polufinalu Australijan opena, odgovarala je na pitanja novinara koja nikakve veze nemaju sa sportom

Kao da joj nije bilo dovoljno teško zbog poraza u polufinalu Australijan opena, novinari su se pobrinuli da Viktoriji Azarenko ne bude prijatno na konferenciji za medije nakon poraza.

Australijski novinar je upitao Azarenku da li na nju utiču situacije van terena, poput situacije sa Srđanom Đokovićem, koji je fotografisan sa navijačima koji su pevali Rusiji i Vladimiru Putinu, zbog čega je reagovao ukrajinski ambasador u Australiji, a teniser Aleksandr Dolgopolov zahtevao proterivanje oca srpskog tenisera.

"Da budem iskrena, ne znam kakve veze sa svim ima Novak? Ne razumem šta želite od nas, šta da radimo? Ti incidenti nemaju veze sa igračima, ali uporno pokušavate da nas uvučete u tu priču. Koji je cilj ove diskusije? To ne pitajte mene, već sebe", rekla je beloruska teniserka.

Novinarima to nije bio dovoljan odgovor, pa su još jednom insistirali na dešavanjima oko terena.

"Ne znam šta želite da kažem. Svaki odgovor koji dam biće izmanipulisan na način koji želite. Ja sam sportista, a pitate me za stvari koje nikako nisu pod mojom kontrolom", rekla je Azarenka.

image