Čuvena doktorka u Đokovićevoj loži - Marijana je pomogla Novaku da se oporavi

Dr Marijana Kovačević deo je Novakovog tima na Australijan openu, a meč polufinala prati iz njegove lože

Novak Đoković u petak igra meč polufinala Australijan opena protiv Amerikanca Tomija Pola, a ovog puta ima posebnu podršku na "Rod Lejver areni".

U borbi za svoje deseto finale na grend slemu u Melburnu, Đokovića je iz njegove lože podržavala i Marijana Kovačević, čuvena srpska doktorka koja je postala poznata po saradnji sa velikim brojem fudbalskih zvezda, pomagajući im da se brže oporave od povreda.

Kako je reporter RT Balkan na licu mesta zabeležio, Kovačevićeva bodri Đokovića iz njegovog boksa, a radi se o doktorki koja je postala poznata po tretmanima fudbalera konjskom placentom. Zvanično je potvrđeno da je Kovačevićeva deo Novakovog tima na ovom turniru, ali više od toga nije mogla da kaže.

I Đoković je na ovom turniru imao problema sa povredom, konkretno sa zadnjom ložom leve noge, ali je tokom turnira uspeo da se oporavi. I na ovom meču Novak preventivno ima bandažiranu levu butinu, ali imajući u vidu da se baš dr Marijana Kovačević nalazi u njegovom uglu, nije ni čudo da je srpski teniser uspeo da se tokom turnira oporavi od povrede.