Ronaldo konačno dao gol - iz penala u 93. minutu, El Nasr opet nije pobedio

Portugalski superstar je spasio El Nasr poraza i to udarcem sa "bele tačke"

El Nasr je prošle sedmice izgubio 3:1 u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije zbog čega su ostali bez šanse da se bore za trofej.

Ni u petak nisu uspeli da savladaju El Fateh u meču saudijskog šampionata, ali su makar njihovi navijači prvi put uspeli da vide pogodak Kristijana Ronalda u dresu tog tima.

El Fateh i El Nasr su remizirali 2:2 u meču 16. kola prvenstva Saudijske Arabije, a čovek koji je gostujućem timu doneo pogodak za spas od poraza bio je upravo portugalski superstar.

Dva puta je El Fateh vodio, prvo pogotkom Kristijana Telja, a onda i Sofijana Bendebke. Između ta dva pogotka bio je gol Anderson Taliske za 1:1. Međutim, kako se meč bližio kraju, El Nasr je bio sve bliži porazu.

Ipak, posle dosuđenog penala za goste, Kristijano Ronaldo je u 93. minutu materijalizovao jedanaesterac za konačnih 2:2 i važan bod El Nasra, kojim su ostali na prvom mestu sa 34 boda. Isto toliko ima i El Šabab, ali oni su do sada odigrali jedan meč više. Ronaldo je krajem 2022. prešao u El Nasr potpisavši ugovor vredan 500.000.000 evra za dve i po godine.