Sport

Pre tri meseca otišao iz Zvezde, sad im je rival: Oni su favoriti protiv svakog tima u ABA ligi

Trener Igokee Vladimir Jovanović ističe da je svestan težine zadatka koji njegov tim očekuje u nedelju
Pre tri meseca otišao iz Zvezde, sad im je rival: Oni su favoriti protiv svakog tima u ABA ligi© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Prošla su tri meseca otkako je Vladimir Jovanović napustio mesto trenera Crvene zvezde, a raspored ABA lige doveo je do toga da će već na početku svog angažmana u Igokei igrati protiv bivšeg kluba.

Klub iz Lakšta gostuje crveno-belima u Beogradu u utakmici koja je na programu u nedelju od 16.30 časova.

Naslednik Dragana Bajića na mesti trenera Igokee nakon nedavnog poraza od Splita, a težak posao očekuje ih protiv aktuelnog šampiona ABA lige.

"Očekuje nas gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu. Naravno da znamo o kakvom timu se radi. U pitanju je evroligaška ekipa sa najvećim ambicijama u svim takmičenjima. Uloga apsolutnog favorita pripada Zvezdi. Naš zadatak i cilj koji smo postavili je da odigramo dobru utakmicu, da pokušamo da ispravimo stvari koje nisu dobre", poručio je Jovanović, pa nastavio:

"Zvezda je zaista fenomenalan tim. Dva vezana poraza u Evroligi nisu prijatna, ali to ništa ne menja. Zvezda će nastaviti da se bori za trofeje u svim takmičenjima, u pitanju je ekipa koja je favorit ne samo protiv nas, nego i protiv svih ostalih ekipa u ABA ligi", istakao je Vladimir Jovanović.

Crvena zvezda je ostvarila 15 pobeda i jedan poraz u ABA ligi, dok je Igokea na tek 11. mestu sa pet pobeda i 11 poraza.

Standings provided by Sofascore

image