Nedović posle slavlja Zvezde u Izraelu: Ne znamo normalno da pobedimo

Crveno-beli su savladali Makabi usred Tel Aviva, a mogli su to da učine i daleko ubedljivije

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Makabija u 24. kolu Evrolige, ali je dodao da nije srećan zbog igre svog tima u poslednjih pet minuta meča u Tel Avivu.

Crvena zvezda je u četvrtak slavila u gostima protiv Makabija 89:86. Crveno-beli su u trećoj četvrtini imali vođstvo nekoliko puta i po 16 poena, ali je Makabi uspeo da se vrati u meč. Međutim, srpski i regionalni šampion uspeo je da ostvari pobedu u dramatičnoj završnici.

"Igrali smo dobro 35 minuta, odbrana je bila dobra sve vreme, a napad je stao u završnici. Ali na kraju smo imali ipak dobar napad u završnici i stigli do pobede", rekao je Ivanović po završetku meča u Tel Avivu.

Jedan od junaka pobede crveno-belih, Nemanja Nedović, istakao je da njegova ekipa mora da na teži način stigne do trijumfa.

"Ne znamo kako da normalno pobedimo, uvek imamo dramu na kraju. Moramo da radimo na tome. Ovo je velika pobeda, sigurno, pomoći će nam da se vratimo pobedama i da se uključimo u trku za plasman u Top 8", rekao je Nedović nakon meča.

Crvena zvezda ima skor od 11 pobeda i 13 poraza, a u narednom kolu Evrolige na svom terenu će dočekati Albu.