Sport

Izmene za "Ol-star" meč: Edvards, Sijakam i Foks među najboljima

Košarkaš Minesote Entoni Edvards, član Toronta Paskal Sijaka i lider Sakramenta Dieron Foks, zameniće povređene igrače i nastupati na ovogodišnjem "Ol-star" meču, saopštila je NBA liga
Izmene za "Ol-star" meč: Edvards, Sijakam i Foks među najboljimaGetty © Ronald Martinez

Zbog povreda, nastup na ovogodišnjem susretu svih zvezda NBA lige neće moći da upišu Stef Kari, Kevin Durent i Zajon Vilijamson.

U startnim petorkama dva tima, njih će zameniti Džoel Embid, Dža Morent i Lauri Markanen.

NBA liga brzo je odredila ko će naknadno "upasti" i zameniti povređenu trojicu košarkaša.

Entoni Edvards iz Minesote, Paskal Sijakam iz Toronta i Dieron Foks iz Sakramenta, nakdnadno su pozvani da učestvuju na "Ol-star" meču.

Ovogodišnje izdanje susreta najboljih igrača NBA lige održava se u Solt Lejk Sitiju.

Prvu petorku Istoka pored lider i kapitena Janisa Adetokumba čine još Džoel Embid, Džejson Tejtum, Donovan Mičel i Kajri Irving, dok su rezerve Bem Adebajo, Džejlen Braun, Demar Derouzan, Tajris Halibarton, Džru Holidej i Džulijus Rendl.

U petorci Zapada, uz kapitena Lebrona Džejmsa su, Nikola Jokić, Luka Dončić, Dža Morent i Lauri Markanen a rezerve su Pol Džordž, Šai Gildžes-Aleksander, Džaren Džekson, Demijan Lilard i Domantas Sabonis.

"Ol-star" meč na programu je 19. februara u Juti.

Lebron Džejms i tim koji kao kapiten bira je pet godina zaredom slavio u utakmici svih zvezda, a ovogodišnji timovi biraće se neposredno pred početak meča.

image