Sport

Barać: Rekao sam igračima da uživaju, nismo mogli protiv Zvezde

Trener Mege Marko Barać posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde (96:79) nije bio previše razočaran i čestitao je pobedniku
Barać: Rekao sam igračima da uživaju, nismo mogli protiv Zvezde© Bane T. Stojanovic/ATAImages

"Još moji igrači moraju mnogo da uče kako da se stigne dvocifreni višak. Čestitam im na uloženom trudu", rekao je Barać.

"Čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu. Oni su pokazali svoj kvalitet. Kod nas su se videli određeni problemi u ofanzivnom skoku i u prvom poluvremenu nismo imali nijedan. Borili smo se 40 minuta, ali za finalnu utakmicu protiv Zvezde neke skakačke stvari moraju biti bolje."

Istakao je da pre meča nije imao specijalne zahteve za igrače.

"Pre meča sam od igrača tražio da uživaju i da nemaju nikakvo kajanje da su mogli da urade nešto više i bolje. Mislim da smo dali sve od sebe i da smo uživali pred punom halom. Jednostavno, ne želiš da se ovakvi mečevi završe", istakao je Barać.

Košarkaš Mege Luka Cerovina takođe je čestitao Zvezdi na trofeju, a svom timu na sjajnom izdanju.

"Mi smo mlada ekipa, pravili smo neke greške i zbog toga nismo ostali duže u egalu. Mi treniramo dobro od početka sezone, a to se nije videlo kroz rezultat. Nastavili smo tako da treniramo i to se sada vidi. Cilj nam je plej-of ABA lige i da damo sve od sebe u tom takmičenju", zaključio je Cerovina.

image