Mane i Mbape oporavljeni za revanš osmine finala, ali Nejmar iznet na nosilima

Fudbaler Bajerna i reprezentativac Senegala Sadio Mane priključio se kolektivnim treninzima minhenskog kluba i trebalo bi da bude spreman za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ-a. Sa druge strane, Kilijan Mbape našao se u startnoj postavi Parižana u meču protiv Lila, dok je Brazilac Nejmar iznet na nosilima zbog povrede zgloba

Mane je prethodnih nekoliko nedelja imao individualne treninge, nakon što je 8. novembra na meču Bundeslige protiv Verdera povredio fibulu desne noge, zbog čega je propustio i Svetsko prvenstvo u Kataru.

Nemački mediji tvrde da će reprezentativac Senegala u narednih nekoliko nedelja biti spreman za mečeve, a na teren bi mogao da se vrati 8. marta, na revanš utakmici osmine finala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom.

Mane (30) je prošle godine iz Liverpula prešao u Bajern, a za nemački klub je ove sezone odigrao 23 meča i postigao je 11 golova.

Pored Manea, prvi susret PSŽ-a i Bajerna u velikoj meri protekao je bez Kilijana Mbapea.

Francuski napadač u igru je ušao u drugom poluvremenu, a iako nije bio na 100 odsto spremnosti, uspeo je da zada nevolje odbrani Bavacara.

Kilijan se našao u startnoj postavi PSŽ-a protiv Lila u meču Lige Francuske, što je dobar znak za "svece", koji će moći da računaju na njega i u Minhenu protiv Bajerna.

Problem za PSŽ predstavlja povreda Brazilca Nejmara, koji je u nosilima iznet sa terena u meču sa Lilom.

Nejmar je povredio zglob, koji ga je tokom karijere u više navrata mučio.