Sport

Đoković: Ovo je bio izazovan meč, protiv Hurkača nikad nije lako

Srbin je savladao Poljaka i stigao na dva meča do novog trofeja. Ipak, put u finišu turnira u Dubaiju neće biti nimalo jednostavan
Đoković: Ovo je bio izazovan meč, protiv Hurkača nikad nije lako© Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

Novak Đoković se plasirao u polufinale turnira u Dubaiju, pošto je u četvrtak savladao Huberta Hurkača 6:3, 7:5 za 82 minuta.

Najbolji teniser sveta na ovom susretu nije morao da se susreće ni sa jednom brejk loptom na svoj servis, a upisao je 20. uzastopni trijumf, niz koji datira od 6. novembra prošle godine.

"Bio je ovo izazovan meč, nikad nije lako igrati protiv Huberta. On je jedan od najboljih momaka na ATP turu, ima vrlo zanimljiv karakter i njega morate voleti. On sa svima ima dobre odnose i želim mu sve najbolje u nastavku sezone", počeo je Đoković u izjavi na terenu po završetku susreta.

"On ima jedan od najboljih servisa na svetu. Nisam imao mnogo šansi protiv njegovih servisa u najvećem delu meča. Na sreću i ja sam našao ritam na servisu. Jedan ili dva poena mogu da naprave razliku u ovom meču, ali sam jako zadovoljan kako sam igrao večeras pod pritiskom", poručio je Đoković.

On će u polufinalu igrati protiv pobednika iz meča Danil Medvedev - Borna Ćorić.

image