Duljaj zadovoljan samo drugim poluvremenom: Slika Partizana dobila i ton

Trener Partizana Igor Duljaj nije bio potpuno nezadovoljan nakon poraza u 169. "večitom derbiju", ali je naveo da je njegov tim daleko od rivala

Duljaj je pre nekoliko dana postao prvi trener Partizana posle odlaska Gordana Petrića i prva utakmica mu je bila protiv ljutog protivnika.

Crno-beli su poraženi od Zvezde minimalnim rezultatom (1:0) u 24. kolu Superlige Srbije.

"Čestitke Zvezdi na pobedi, videli smo dva različita poluvremena. U prvom smo bili uspavani, bez igre i pasa, a u drugom smo naterali Zvezdu da igra sa pet pozadi i da čuva gol", rekao je Duljaj.

"Ovo je slika kako bi na neki način trebalo da igra Partizan. Slika se pojavila, ima i ton. Najgore je kada se neko plaši da igra fudbal, da beži od odgovornosti i da tera loptu od sebe. Igrači bi trebalo više da uživaju."

I kada gubite i dobijate morate da vidite šta je dobro, dodao je on.

"Kako god da se zove protivnik, nikoga ne treba potcenjivati", poručio je Duljaj.

Kristijan Belić je doživeo težak udarac u sudaru sa Aleksandrom Pešićem i završio je u bolnici.

"Nažalost, ne mogu još da dam odgovor, to trenutno znaju samo lekari. Trenutno je u bolnici, verovatno će morati na dodatna ušivanja."

U veznoj liniji našao se Kolorado, koji do sada nije bio standardan.

"Igrao je jer sam mislio da je ušao u mali ritam. Hteo sam da igra pored Belića. Nije to bilo stvar nekog velikog iznenađenja."

Za kraj, poručio je njegov tim nema šanse u borbi za titulu.

"Crvena zvezda je lider na tabeli, koji ima ogromnu prednost. Nama je cilj sada da budemo drugi i igramo kvalifikacije za Ligu šampiona", zaključio je Duljaj.