Mbape surovo iskren: Za PSŽ je ovo maksimum, a Bajern ima tim za osvajanje Lige šampiona

Zvezda "svetaca" nije imala problem da kaže da uprkos ogromnim ulaganjima, ta ekipa nema kvalitet da se bori za osvajanje Lige šampiona

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da klub iz Pariza mora da se vrati borbi za titulu u francuskom prvenstvu posle eliminacije u osmini finala Lige šampiona, prenose francuski mediji.

Bajern je u sredu uveče na svom terenu pobedio PSŽ 2:0 u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Nemački klub je izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je i u prvom meču slavio rezultatom 1:0.

Francuski mediji podsećaju da je Mbape 2017. godine stigao u PSŽ iz Monaka za čak 180.000.000 evra, ali još nije uspeo sa klubom iz Pariza da stigne do trofeja u Ligi šampiona.

"Bajern je napravio ekipu za osvajanje Lige šampiona, a nama je ovo maksimum. Moramo da se zapitamo zašto je to tako. Moramo da se vratimo našoj svakodnevnici, a to je francusko prvenstvo", rekao je Mbape.

PSŽ se nalazi na prvom mestu na tabeli francuskog prvenstva sa osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Olimpik iz Marseja.