Prvi čovek UFC-a: Ne smete propustiti borbu Srbina Duška Todorovića

Prvi čovek UFC organizacije Dejna Vajt, rekao je u najavi novog 286 MMA događaja, da gledaoci širom sveta ne propuste borbu Srbina Duška Todorovića, koji se 18. marta bori protiv Engleza Kristijana Liroja Dankana

Nije ovo prvi put da glavni čovek najveće MMA organizacije na svetu, sa rečima hvale priča o srpskom borcu Dušku Todoroviću.

Prilikom najave UFC 286 događaja, koji će se 18. marta održati u "O2 areni" u Londonu, Dejna Vajt pričao je o agresivnosti i sposobnosti Srbina.

"Dankan protiv Todorovića. Domaći borac suočiće se sa veoma snažnim udaračem, Duško je veoma agresivan, stalno ide u napad i konstantno traži način da što pre završi borbu. Nećete želeti da trepnete u ovoj borbi i sigurno ne želite da je propustite", rekao je Vajt.

Duško Todorović će 18. marta pokušati da nanese prvi poraz u karijeri Englezu Kristijanu Liroju Dankanu.

Srpski borac brzo je svojim stilom, ali i rezultatima, brzo privukao pažnju čelnika UFC organizacije na sebe.

U prošloj borbi je nokautirao Džordana Rajta u drugoj rundi, a tokom profesionalne karijere upisao je 12 pobeda i tri poraza.

Za spektakularnu završnicu protiv Rajta, srpski borac dobio je bonus od 50.000 dolara, pošto je njegov meč izabran za borbu večeri.

Todorović je pred odlazak u London na možda i borbu karijere, u intervjuu za RT Balkan pričao o narednom protivniku, ali i dosadašnjem toku profesionalne karijere.