Zbog napada na Dmitrovića - huliganu 40 godina kazne!

Izgrednik dugo neće moći da prisustvuje utakmicama holandskog kluba

Zbog napada na srpskog golmana Marka Dmitrovića, jedan navijač PSV iz Ajndhovena dobio je kaznu 40 godina zabrane prisustvovanja utakmicama svih kategorija tog kluba.

Zbog incidenta na utakmici Lige Evrope između PSV-a i Sevilje, kada je Dmitrović bio napadnut po završetku utakmice, ovaj navijač dobio je drakonsku kaznu.

Tom prilikom je huligan utrčao na teren i fizički nasrnuo na Dmitrovića, ali se tom prilikom nije dobro proveo. Srpski golman se odbranio, oborio ga na travu i tamo zadržao dok redari nisu utrčali na teren.

Zbog toga je PSV odlučio da pomenutog huligana žestoko kazni.

"Mora da je bio pijan i lud. Pokušao je da me udari, ali sam uspeo da ga uhvatim i bacim na tlo dok nisu stigli redari. Neću vam reći šta sam zaista hteo da mu uradim u tom trenutku. Ostaću tih", rekao je tada Dmitrović nakon utakmice pokazavši ogrebotine na vratu.

Dmitrović od ovog ponedeljka više nije reprezentativac Srbije, pošto je u prisustvu velikog broja kvalitetnih golmana u nacionalnom timu odlučio da se posveti klupskoj karijeri i borbu za "broja jedan" prepusti mlađim kolegama.