Sramotan potez Kristijana Ronalda

Portugalski superstar Kristijano Ronaldo napravio je sramotan potez tokom utakmice svog Mančester junajteda sa Totenhemom u Premijer ligi.

Junajted je konačno proigrao i pobedio velikog rivala 2:0 na „Teatru snova“, ali sada svi pričaju o Ronaldu, umesto o odličnoj partiji čitave ekipe.

Kristijano je u 89. minutu napustio teren i otišao u svlačionicu, iako utakmica još nije bila gotova. Portugalac je otišao sa klupe kada je menadžer Erik ten Hag iskoristio sve izmene.

Holandski stručnjak nije primetio odlazak igrača i ne želi da previše pažnje pridaje tome.

„Nisam obratio pažnju na to. Želim da fokus ostane na ekipi. Bilo je veličanstveno od svih 11 igrača. Moram da ispravim izjavu, to je bio i dobar nastup rezervista koji su ušli u igru. Ovo je bila timska igra. Videli smo 11 igrača koji se brane i 11 igrača koji napadaju. Bio sam zadovoljan“, rekao je Ten Hag nakon velikog trijumfa.

Legendarni Dion Dablin drakonski bi kaznio Ronalda.

„Da sam ja trener Mančester junajteda, zadavio bih ga! Pitao bih ga šta radi. Njegovo ponašanje je neprihvatljivo. Veoma ga poštujem kao i sve što je uradio u karijeri, ali trebalo je da ostane i ispoštuje saigrače“, rekao je Dablin.

Inače, ovo nije prvi put da je Ronaldo pod Ten Hagovim vođstvom napustio utakmicu pre njenog kraja.

Isto je uradio na poluvremenu prijateljskog meča protiv Rajo Valjekana, nakon što je zamenjen. Mediji su tada preneli da je napustio stadion i otišao kući.