Mijatović: Ančeloti nije više srećan u Real Madridu kao nekada

Slavni golgeter i čovek koji je golom u finalu Lige šampiona 1998. doneo Realu trofej prvaka Evrope posle 32 godine komentarisao je italijanskog stručnjaka na klupi Madriđana

Bivši fudbaler Reala i reprezentativac Jugoslavije Predrag Mijatović izjavio je da vidi promenu u ponašanju Karla Ančelotija.

Fudbaleri Reala su tokom sezone u Primeri prolazili kroz krizu, ali su prošle sedmie pobedili ekipu Barselone 4:0 u revanš utakmici polufinala Kupa kralja i plasirali se u finale.

"Njegovo ponašanje se malo promenilo. Lice mu je ozbiljnije u odnosu na period kada je stigao. Morate da shvatite da je Real Madrid veoma komplikovan klub i da situacija uvek zavisi od toga da li će se osvajati titule", počeo je Mijatović.

"Ančeloti mora da ostane miran, jer ga igrači i svi generalno mnogo vole. Osećam da se nešto dešava i da Karlo nije srećan kao pre nekoliko meseci. Voleo bih da ostane bar još godinu dana. Timu ide dobro, ali je definitivno sve jako zamorno", istakao je Mijatović.

Real Madrid je i dalje u igri da odbrani trofej u Ligi šampiona, boriće se za osvajanje Kupa kralja, ali su u La Ligi trenutno drugoplasirani sa čak 12 bodova zaostatka za vodećom Barselonom.