Ruskom fudbalskom klubu ponuđeno preko 33.000 evra da namesti meč u drugoj ligi

Fudbalski klub "Legija" odbio je tri miliona rubalja (33.6678 evra) za poraz u meču, javljaju tamošnji mediji

Trener fudbalskog kluba Legija iz Mahačkale Ahmad Magomedkamilov rekao je da je njegovom timu ponuđeno tri miliona rubalja za poraz u meču.

"Ne radimo sa sudijama ništa sa sudijama. To je stvar principa. Jednom nam je ponuđeno tri miliona da izgubimo. I to preko trećih lica. Znali su da će, ako direktno pozovu, biti oterani. A sudije...ne želimo nikakav kontakt sa njima... Eventualno posle meča možemo da ih častimo roštiljem, ali to je sve. Pre utakmiica nemamo nikav kontakt ni saradnju sa njima. Bitno nam je da nam se pošteno sudi", rekao je  Magomedkamilov za "Šampionat".

Pored toga, trener je rekao da se njegov tim često suočava sa nepravednim suđenjem, što se manifestuje u "gomili sitnih grešaka".

"Jasno je da su greške sada retke. Sudije se trude da ne rizikuju svoju poziciju. "Rotor" i  "Černomorec" - takođe imaju mnogo novca kao i mi. Raspolažu velikim budžetima. Trebalo je da vidite šta su nam sudije sve uradile na ovim utakmicama", rekao je Magomedkamilov.

Legija je 12. u Grupi 1 Druge lige sa 17 bodova iz 23 meča i samo četiri pobede od početka sezone uprkos velikim ulaganjima u klub.