Sport

Ivanović: Izvinjavam se navijačima Zvezde što ne igramo Top 8

Zvezda je sezonu u Evroligi završila sa skorom 17 pobeda i 17 poraza, ali ni to nije bilo dovoljno za narednu fazu takmičenja
Ivanović: Izvinjavam se navijačima Zvezde što ne igramo Top 8© Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Crvene zvezde su pobedom nad Fenerbahčeom 91:89 posle produžetka okončali učešće u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

Uprkos petom trijumfu u nizu u elitnom takmičenju, trener crveno-belih Duško Ivanović nije bio previše zadovoljan.

"Igrali smo odlično u fantastičnom ambijentu. Još jednom, izvinjavam se navijačima što ne igramo Top 8, imali smo šansu, možda sledeći put. Meni je samo žao igrača, jer su pokazali da i zalaganjem i igrom zaslužuju da uđu u Top 8", počeo je strateg crveno-belih.

"Imali smo mesec loše igre, ali čini mi se da nas niko nije nadigrao. Zbog toga kažem, da smo ušli u Top 8, mislim da bismo imali realne šanse u plej-ofu. Dobro je završiti sa pobedom. Dobili smo još utakmica na jednu loptu, ne samo ovu. Nadam se da će i u utakmicama koje nam ostaju do kraja biti još lopti koje će da odluče, to je iskustvo za nas. Nije nam važna pobeda zbog tabele, ali mi svaku utakmicu hoćemo da pobedimo i da budemo bolji. Ovo bi trebalo da nam bude iskustvo. Sad imamo više vremena za individualni rad, timski rad, da povratimo određene igrače", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

image