Sport

Brojni znakovi ukazuju da se Mesi vraća u Barselonu

Kako prenosi dobro obavešteni katalonski novinar Đerar Romero, uveliko se u Barseloni, ali i La Ligi, pripremaju na povratak Lionela Mesija, kojem ističe ugovor sa PSŽ-om
Brojni znakovi ukazuju da se Mesi vraća u BarselonuGetty © David Ramos

Iz dana u dan, priče o potencijalnom povratku Lionela Mesija u Barsu su sve intenzivnije.

Brojni evropski mediji utrkuju se u prenošenju informacija o Mesijevoj odluci o nastavku karijere.

Đerar Romero, katalonski novinar koji je u prethodne dve godine dokazao da ima više nego pouzdane izvore bliske "Blaugrani", preneo je zanimljive informacije vezane za Mesijev povratak u Barsu.

Romero je preneo da se La Liga i Barselona uveliko srpemaju za povratak argentinskog fudbalera.

Kako prenosi katalonski novinar, pojavile su se fotografije legende Barse, koje je špansko prvenstvo spremilo da objavi kada i ukoliko povratak bude zvaničan.

Pored toga, Romero tvrdi da marketing tim Barselone uveliko radi na "projektu Mesi" i na pripremi materijala i stvari vezanim za njega.

Navijače Barselone "zapalila" je i izjava samog Mesija, koji je pričao o svojoj budućnosti.

"Ne znam šta nosi budućnost. Volim da fantaziram o tome šta bi moglo da se desi, ali ne znam šta će se desiti i šta će biti. Kako bude Bog želeo, to će se desiti", nedavno je izjavio Mesi.

Popularni Fabrisio Romano je takođe izneo zanimljivu informaciju, koja kaže da se trener Barse Ćavi, veoma često čuje sa Mesijem i da uveliko pričaju o povratku u Barselonu.

I dok se sitaucija sa Mesijem svakoga dana "zakuvava", Barselona radi i na ostalim projektima i pojačanjima.

Kako navode lokalni mediji, novi igrači tima koji sa klupe predvodi Ćavi, trebalo bi da budu Ilkaj Gundogan i Inigo Martinez, kojima ističu ugovori sa Mančester sitijem i Atletik Bilbaoom.

Dvojica fudbalera su, navodno, ugovorili lične uslove sa Barselonom i jedino što je preostalo jeste da La Liga odobri njihovu registraciju.

image