Fudbal je igra u kojoj na kraju pobede Nemci? Miler veruje u čudo protiv Sitija

Fudbaler Bajerna Tomas Miler izjavio je da klub iz Minhena ima šanse da eliminiše Mančester siti u četvrtfinalu Lige šampiona, prenose nemački mediji

U istoriji elitnog takmičenja, viđeni su neki od nestvarnih preokreta poput onih koje su izdejstvovali Barselona protiv PSŽ-a, Roma i Liverpul protiv Barselone, Deportivo protiv Milana...

Tomas Miler veruje da njegov tim može da iznenadi ekipu Mančester sitija i prođe u polufinale Lige šampiona.

Mančester siti je u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona prošle nedelje slavio sa 3:0, a revanš duel je na programu u sredu od 21 sat u Minhenu.

"Verujem da još imamo šanse da se plasiramo u polufinale. Moramo dobro da počnemo meč, možda da postignemo makar jedan gol u prvom poluvremenu. Ne moramo posle prvih 10 minuta da vodimo 3:0, ali moramo da damo makar jedan gol u prvom poluvremenu", rekao je Miler.

Bolji iz duela između Bajerna i Mančester sitija igraće u polufinalu sa pobednikom meča Čelsi - Real.

"Ako postignemo drugi gol do 80. minuta, a ne primimo nijedan, imaćemo još 15 minuta. Verujem da je sve moguće", zaključio je Miler.

Bajern se ne nalazi u najboljoj formi, pošto su nakon smene trenera i postavljanja Tomasa Tuhela na mesto šefa struke, ostvarili nekoliko kikseva što u domaćim takmičenjima, što u Ligi šampiona.