Sport

Loša vest za Đokovića - ne igra u Madridu, oglasili se organizatori

Posle lošeg rezultata u Banjaluci, osvajač 22 grend slem trofeja odlučio je da preskoči naredni masters u prestonici Španije
Loša vest za Đokovića - ne igra u Madridu, oglasili se organizatoriGetty © Clive Brunskill / Staff

Nova loša vest za Novaka Đokovića - najbolji teniser sveta neće nastupiti na mastersu u Madridu, saopštili su organizatori turnira.

Đoković je posle ispadanja u trećem kolu mastersa u Monte Karlu i četvrtfinalu Srpska opena odlučio da preskoči turnir u prestonici Španije.

"Novak Đoković nije u mogućnosti da se takmiči u Madridu. Želimo ti brz oporavak, nadamo se da se što pre vidimo na terenu, Nole", stoji u saopštenju organizatora.

Taj turnir igra se od 26. aprila do 7. maja, a Đoković će ga još jednom preskočiti, kao što je neretko činio i prethodnih sezona. Najbolji igrač sveta ne igra dobro u poslednjih nekoliko nedelja, a očito ima i problema sa laktom.

Sve to bili su razlozi za Đokovića da se fokusira na preostale turnire na šljaci, kako bi ih što zdraviji i spremniji dočekao. Posle Madrida, sledi i masters u Rimu gde Novak brani titulu, a onda i vrhunac sezone šljake na Rolan Garosu.

image