Trener Reala pred Partizan: Obradović je zver na klupi, ali igrači igraju utakmice

Strateg madridskog velikana veruje da bi njegov tim mogao da eliminiše inspirisane crno-bele

Košarkaši Real Madrida u utorak u 20.45 dočekuju Partizan u prvoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige, i to samo 48 sati nakon utakmice protiv Huventuda.

Španski velikan želi da preko beogradskih crno-belih stigne do plasmana na Fajnal-for, a trener Ćus Mateo ističe da njegov tim ima dobru priliku da to i učini.

"Uživamo u trenutku i spremni smo za ono što nas čeka. Imamo dobru šansu da odemo na Fajnal-for. Znamo kako se igraju ove utakmice, šta je potrebno da bismo otišli dalje, da ostavimo kožu na parketu. Želimo da posle svake utakmice možemo da se pogledamo u oči i kažemo da smo uradili sve", rekao je Mateo na konferenciji za novinare.

On je u superlativima govorio o svom kolegi i treneru Partizana, Željku Obradoviću.

"On je izuzetan. Gledao sam ga kako radi posao od mlađih dana i čak smo se sreli kada sam vodio mlađe kategorije Reala, a on osvajao trofeje sa klubom. Oduvek sam voleo da idem na njegove treninge i gledam ga kako radi. On je brutalan trener, zver na klupi i referenca za sve nas koji želimo da budemo dobri treneri. Ali ovde se ne radi o trenerima, već igračima, jer oni će igrati utakmice, ne mi". poručio je Ćus Mateo.