Sport

Nagelsman odustao od Čelsija, okreće se Totenhemu koji je otpustio trenera

Nemački fudbalski stručnjak Julijan Nagelsman, odustao je od ideje da postane novi trener Čelsija, prenose brojni evropski mediji i dodaju da je nekadašnji šef struke Bajerna, zainteresovaniji za mesto menadžera Totenhema
Nagelsman odustao od Čelsija, okreće se Totenhemu koji je otpustio treneraGetty © Dean Mouhtaropoulos

Delovalo je kao da je Čelsi bio veoma blizu u pronalaženju trenera koji će naslediti Frenka Lamparda, ali se situacija vrlo brzo preokrenula.

Nakon što je i Luis Enrike "otpao" iz potencijalnih kandidata za klupu "plavaca", isto se dešava i sa Julijanom Nagelsmanom.

Kako prenose brojni evropski mediji, a pre svega britanski, mladi nemački stručnjak nije bio zadovoljan dugoročnom vizijom i planom tima iz Londona, te je odustao od kandidature za mesto novog trenera Čelsija.

Takođe, dodaje se da Nagelsmanove poteze pomno prati uprava Totenhema.

"Petlovi" su takođe u potrazi za novim trenerom, a Julijan Nagelsman im je "više nego interesantan".

Totenhem je za vikend doživeo jedan od najubedljivijih poraza u istoriji kluba u Premijer ligi, pošto je na "Sent Džejms parku" deklasiran od Njukasla sa 6:1.

Epilog tog poraza bio je otkaz prinudnom treneru Kristijanu Steliniju, koji je na klupi tima sa severnog Londona, ostao posle rastanka "petlova" i Antonija Kontea.

image