Sport

Klop o povredi: Kažnjen sam za ponašanje

U dramatičnoj utakmici 34. kola engleske Premijer lige Liverpul je slavio protiv Totenhema rezultatom 4:3, a menadžer Redsa Jirgen Klop posle dužeg vremena delovao je zadovoljno izdanjem svojih izabranika
Klop o povredi: Kažnjen sam za ponašanjeGetty © Justin Setterfield / Staff

"Sjajan početak utakmice, sjajan. Odlična igra u svim segmentima. Kako smo igrali, kako smo vršili pritisak, igrali kontra napade, kako smo se branili, kako smo reagovali. Imali smo 3:0. Sjajna utakmica. I onda prvi momenat u kome se nismo dobro branili, kada prva linija nije reagivala, a ostatak tima je bio previše duboko i onda se Van Dajk oklizne jedan na jedan. Moraš da izbegavaš da se nađeš u takvim situacijama", rekao je Klop, pa potom nastavio:

"Drugo poluvreme je bilo otvoreno jer su oni počeli da veruju da su u igri, ili su samo nastavili da veruju. Otvorili smo im vrata i kao da smo ih i sami malo pogurali. I ta situacija kod drugog gola je takođe nešto što ne bi smelo da se dešava. Treći gol iz prekida u 92. minutu, uvek nezgodno. Naravno da to svi žele da izbegnu. Ali, hvala bogu, Žota nas je spasio. I osećaj je sjajan".

Nemac je uspeo da se povredi proslavljajući Žotin gol, što je u svom stilu prokomentarisao.

"Nisam siguran da li sam povredio zadnju loži ili nešto drugo, ali činjenica je da sam kažnjen za svoje ponašanje. Mali gresi odmah dođu na naplatu. Zapravo sam se okrenuo jer četvrti sudija nije uradio ništa pogrešno, nisam mu rekao ništa ružno, ali pogled koji sam mu uputio bio je dovoljno ružan. I mišić ili šta god je odmah otkazao. I to je fer. Sem toga, sve je ok“, poručio je Klop.

image