"Marka": Real traži čudo u paklu Beograda

Real u paklu Beograda, pred 20.000 fanatičnih navijača i uz neverovatne mere bezbednosti, traži skoro nemoguć povratak u polufinalnu seriju Evrolige, piše španska Marka

"Dobrodošli u pakao. Ne može se drugačije reći. Nema drugog načina", počinje svoj tekst za "Marku" novinar Eugenio Munjoz Fernandez.

Partizan i Real igraju treći meč četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige, a crno-beli vode sa 2:0 i trijumf u trećem meču, večeras od 20.30 u Štark Areni, doneo bi im istorijski plasman na Fajnal-For u Kaunasu.

Tuča u drugom meču u Madridu je dodatno podigla temperaturu, pa se u grotlu "Štark arene" očekuje paklena atmosfera.

Sportski direktor Partizana, Zoran Savić, rekao je da su crno-beli za 24 sata dobili 50 hiljada zahteva za ulaznice.

"Real Madrid ima pred sobom jednu od najtežih bitaka koje se mogu odigrati u Evropi. Hipotetički, prolaz na Fajnal-for Evrolige došao bi samo ako bi preokrenuli poraz od 0:2 kojim stižu u Beograd. Niko to nikad nije uradio. A ispred je Partizan i njegovih 20.000 duša na tribinama koje će preuzeti 'Štark arenu' i dodatno zagrejati bitku od tuče u Madridu", poručuje novinar "Marke".

Ekspedicija Reala je stigla u Beograd u ponedeljak, uz najviše mere obezbeđenja, u skladu sanjihovim zahtevima srpskim vlastima.

Utakmica se igra od 20.30, a tekstualni prenos meča možete pratiti na našem portalu.