Sport

Jokić o tragediji u Beogradu: Pogodilo me je, moramo brinuti o svima

Srpski košarkaš iz redova Denver nagetsa Nikola Jokić, izjavio je da ga je iznenadilo kada je čuo vesti o tragediji i masovnom pucanju u Beogradu, kao i da ga je pogodilo jer ne može ni da zamisli kroz šta prolaze familije nastradalih
Jokić o tragediji u Beogradu: Pogodilo me je, moramo brinuti o svimaGetty © Gregory Shamus

Nikola Jokić prokomentarisao je tragediju koja se u sredu ujutru dogodila u osnovnoj školi u Beogradu.

"Ne sećam se da se ikada išta slično dogodilo u Srbiji. Ne želiš nikada da čuješ za tako nešto, kroz šta prolaze familije stradalih. Pogodilo me je još više jer je u pitanju Srbija. Iznenađen sam što se nešto tako desilo", rekao je Jokić.

"Ljudi verovatno imaju svoje probleme. Moramo brinuti o svima, i ako neko nije u redu, pitajte ga da li je dobro ili ne, možda može biti od pomoći", zaključio je Jokić.

Nakon masovne pucnjave u školi u kojoj je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja u beogradskoj osnovnoj školi, zvezda Dalas Maveriksa Luka Dončić će platiti pogrebne usluge i savetovanje za tugu za drugove i osoblje.

"Zbog tragedije i izgubljenih dečjih,nevinih života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i celom nacijom. Moja fondacija, povodom ovog teškog i nemilog događaja, pruža podršku svim porodicama, učenicima i nastavnicima Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", napisao je Dončić na društvenim mrežama.

image