Ruskinji zviždali na Rolan Garosu posle poraza od Ukrajinke: Ona je htela da se ne rukujemo

Kasatkina je otkrila da joj nije bilo prijatno zbog zvižduka sa tribina nakon što je ispoštovala želju rivalke da se ne pozdravljaju po završetku susreta

Ruska teniserka Darja Kasatkina kritikovala je publiku na Rolan Garosu zbog toga što joj je zviždala prilikom napuštanja terena, nakon što je izgubila od Ukrajinke Eline Svitoline.

Kasatkina je u nedelju izgubila u četvrtom kolu pariskog grend slema, a po završetku susreta nije došlo do pozdrava dve teniserke, već su jedna drugoj uputile podignut palac na gore.

To je bio dogovor Ruskinje i Ukrajinke, nakon što je Svitolina još dosta ranije odlučila da sa Ruskinjama ne namerava da se rukuje tokom rata u njenoj zemlji.

"Napuštam Pariz sa gorkim osećanjima. Svih ovih dana sam se posle mečeva zahvaljivala publici na njihovoj podršci. Ali ovog puta sam dobila zvižduke jer sam poštovala želju protivnice da se ne rukujemo", počela je Ruskinja.

"Elina i ja smo se zahvalile jedna drugoj nakon teškog meča, ali najgori trenutak jučerašnjeg dana bio je kada sam napuštala teren. Volite se, ne širite mržnju. Uvek ću voleti Rolan Garos, bez obzira na sve. Vidimo se naredne godine", napisala je Kasatkina na svom Tviter profilu.