Spolstra: Majami je uvek išao težim putem ove sezone, moraćemo i sada

Trener Majamija je svestan da će njegov tim morati da ostvari tri uzastopne pobede protiv Denvera ukoliko misle da postanu šampioni NBA lige

Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra izjavio je nakon četvrte utakmice finala NBA lige da je njegov tim ove sezone uvek išao težim putem i da je očigledno da će to morati da ponove.

Košarkaši Denvera ponovo su pobedili u Majamiju 108:95 i poveli sa 3:1 u velikom finalu NBA lige.

"Kada god bismo prišli na osam ili šest razlike, oni bi odgovorili serijom i to je bilo frustrirajuće. Na kraju je Braun pogodio nekoliko bitnih šuteva umesto Mareja i uspeli su da pobede. Poremetila su nas njihove brze ruke, povratne lopte Jokića, naša loša komunikacija i izgubljene lopte, a uz to smo promašili nekoliko šuteva u bitnim momentima koje smo mogli da pogodimo. Kombinacija svega, ali moraću da ponovo odledam utakmicu", istakao je Spolstra.

Dodaje da jedino o čemu moraju da razmišljaju jeste kako da seriju vrate u Majami.

"Svi već u svlačionici pričaju samo o jednoj stvari, rekao sam im posle ovakve utakmice ne bi trebalo da spavaju i ne verujem da će iko spavati. Uvek smo išli težim putem ove sezone i očigledno da ćemo morati i sada. Samo jedna stvar nas zanima, kako ovu seriju da vratimo u Majami. Imamo takmičare, momke koji vole da se nadmeću, samo razmišljamo kako da pobedimo u Denveru i vratimo seriju u Majami", zaključio je Spolstra.