Sport

Marijeva majka objavila retku fotku: Ovako je Đoković izgledao kad je sve počelo

Džudi Mari, majka Endija Marija, na svoj način je čestitala Novaku Đokoviću na istorijskom uspehu i grend slem rekordu koji je postavio u Parizu
Marijeva majka objavila retku fotku: Ovako je Đoković izgledao kad je sve počeloGetty © Clive Brunskill / Staff

Novak Đoković je potvrdio ono što su mnogi već znali - da je najbolji teniser u istoriji, pošto je osvojio rekordni 23. grend slem trijumfom na Rolan Garosu.

A taj uspeh umela je da obeleži i Džudi Mari, majka Endija Marija, Novakovog velikog rivala, ali i vršnjaka sa kojim se takmiči već 25 godina.

Majka trostrukog grend slem šampiona i nekada najboljeg tenisera sveta oglasila se na svom Tviter profilu nakon što je Đoković po treći put u karijeri podigao Kup musketara, trofej namenjen najboljem igraču pariskog grend slema.

Ona je podelila fotografiju Đokovića iz vremena kada je bio dečak, perioda kada je počeo da vodi prve bitke sa njenim sinom Endijem po juniorskim turnirima.

"Ovako je Novak Đoković izgledao kada sam ga prvi put gledala kako igra protiv Endija, kada im je bilo 11 godina. Kakvu neverovatnu karijeru je napravio. Rekorder sa 23 grend slem titule...", napisala je Džudi uz objavljenu fotografiju, očigledno i sama u šoku šta je srpski teniser uspeo da ostvari.

image