Jokić opet oduševio: Ma kakvo slavlje, moram u Sombor, imam trku konja!

Najkorisniji igrač finalne serije i novi NBA šampion nastavio je da sve zabavlja svojim iskrenim odgovorima posle istorijskog uspeha Denvera

Košarkaši Denvera postali su šampioni NBA lige po prvi put u istoriji franšize, a sve to najviše zahvaljujući neponovljivom Nikoli Jokiću. Srpski superstar postao je MVP finalne serije u kojoj su Nagetsi bili ubedljivi protiv Majamija, 4-1 u pobedama.

Jokić je posle meča bio sjajno raspoložen, slavio je sa saigračima, a pričao je i o Novaku Đokoviću. No, Somborac je istakao da neće moći da bude deo klupske parade jer - mora što pre da se vrati kući.

"Dobro je, dobro je. Uradili smo posao. Ne razmišljam o sledećoj sezoni, tražiću od trenera nekoliko nedelja slobodno više nego inače tako da bih se spremio za narednu sezonu. Ovo je trebalo da bude šala!", rekao je Jokić i nasmejao sve na konferenciji za medije.

Potom je usledilo pitanje i da li se raduje pobedničkoj paradi koja očekuje igrače Denvera, a usledio je odgovor u njegovom stilu.

"Kad je parada? Kad? U četvrtak? Ma ne, moram kući! Uh...", rekao je pred medijima, dok je nešto kasnije u studiju NBA TV otkrio zašto želi što pre da se vrati u Sombor.

"U nedelju imam trku konja, ne znam kako ću da stignem ako u četvrtak moram na paradu. U petak da krenem možda... Tražiću da me puste kući", rekao je Jokić i ponovo nasmejao sve prisutne.