Sport

Jokića "naterali" da dođe na paradu - Nikolina supruga pogođena limenkom u glavu

Prema prvim informacijama sa proslave u Denveru na kojoj je više od 100.000 ljudi, Natalija Jokić ne bi trebalo da je ozbiljnije povređena nakon što je došlo do neprijatne situacije
Jokića "naterali" da dođe na paradu - Nikolina supruga pogođena limenkom u glavuGetty © Justin Edmonds / Stringer

Šampionska parada u Denveru počela je u četvrtak u 18.00 po srednjeevropskom vremenu, a novi šampioni NBA lige izašli su da pozdrave grad kojem su podarili prvu titulu u istoriji.

Predvođeni Nikolom Jokićem, izašli su pred očarane navijače i sugrađane i doneli šampionski trofej, a srpski superstar ipak je stigao na veliku proslavu.

Iako je posle pobede nad Majamijem u ponedeljak bio zabrinut kako će da stigne na trku svog konja u Srbiji ako ostane do četvrtka i parade, Jokić je ipak došao u društvu svoje porodice na veliko slavlje.

Jokić se na paradi pojavio sa ćerkom Ognjenom na ramenima, a tu su bili i njegova supruga Natalija, kao i braća Strahinja i Nemanja. U jednom momentu desila se i neprijatna situacija kada je Jokićeva supruga pogođena limenkom u glavu, ali prema prvim informacijama ne bi trebalo da je ozbiljnije povređena.

Među najraspoloženijima bio je Majk Meloun, trener Denvera i čovek koji je uspeo da kroz godine rada od Nagetsa napravi NBA šampione.

Pogledajte još detalja sa velikog slavlja u Denveru:

image