Sport

Sergej: Pobedom protiv Bugarske završavamo veliki deo posla

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli grupe G sa šest bodova
Sergej: Pobedom protiv Bugarske završavamo veliki deo poslaGetty © Buda Mendes

Sergej Milinković-Savić veruje da bi "orlovi" završili veliki deo posla pobedom protiv Bugarske i stigli na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo.

Srbija će u utorak od 20.45 časova gostovati kod selekcije Bugarske u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

"Sigurno je da ćemo ići na sva tri boda, jer onda, neću da kažem matematički, ali sigurno da smo veliki deo posla onda završili. U slučaju pobede bili bismo veoma blizu cilja i plasmana na Evropsko prvenstvo", naveo je Milinković-Savić.

Ponovio je da očekuje dobru igru u poslednjem meču sezone.

"Teško je, ali bilo je ovako i prošle godine kada smo bili deset dana sa reprezentacijom i napravili neke dobre stvari. Mislim da ni sada neće biti greške, želimo da uzmemo tri boda i onda odemo na odmor", dodao je Milinković-Savić i istakao da će Srbija imati najbolju moguću analizu i pripremiti utakmicu sa Bugarskom na pravi način.

On je kraju rekao da "orlovima" na mentalnom planu mnogo znači pobeda protiv Jordana.

"Znači nam, naravno. Ali ipak je to prijateljska utakmica, važno je da smo se pripremili kako treba, a mislim da ćemo protiv Bugarske odigrati mnogo bolje nego protiv Jordana", zaključio je Milinković-Savić.

Ekspedicija Srbije odlazi u ponedeljak čarter letom do Varne, a onda autobusom još 150 kilometara do Razgrada.

Utakmica će biti odigrana u utorak od 20.45 časova u Razgradu.

image