"Mnogo gore bilo pre početka meča, igračima nije bilo dozvoljeno da se zagreju"

Nakon trijumfa u prva dva susreta finalne serije, crno-beli su protiv najvećeg rivala propustili prvu meč loptu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović prokomentarisao je poraz od Crvene zvezde u trećoj utakmici finalne serije ABA lige, koji je pripao domaćinu rezultatom 91:78.

Obradović je čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi.

"Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, bila je bolja u četvrtoj četvrtini i kaznila naše greške. Bili smo ravnopravni u prve tri četvrtine, ali smo onda pali, gubili lopte", počeo je Obradović na konferenciji za medije.

"Bili smo opterećeni faulovima u poslednjoj četvrtini i nismo uspeli da odgovorimo na dobru igru Zvezde. Imamo utakmicu u utorak, rekao sam igračima da je sve OK, imamo i petu ako zatreba kod nas."

Upitan da prokomentariše atmosferu i to što je sprečio igrače da još jednom napuste parket, Obradović je rekao:

"Ne znam da li je palo nešto na teren, ali mnogo je gore ono što se desilo pred početak, igračima nije bilo dozvoljeno da se zagreju, to su neki već viđeni scenariji. Bio je direktor ABA lige, sve je video, to je bilo gore. A to što se tada desilo, nije trebalo da se reaguje na takav način", zaključio je Obradović.

Aktuelni i regionalni šampion vratio se trijumfom koji je bio "biti ili ne biti", pošto su crno-beli dva puta pobedili na svom parketu.

Duel u hali "Aleksandar Nikolić" obeležili su neredi pre početka, zbog kojih je utakmica kasnila.