Sport

Vildoza: Jedva čekam da osetim atmosferu u "OAKA" areni

Luka Vildoza presrećan što nastavlja karijeru u Panatinaikosu

Vildoza je u Panatinaikos stigao iz Crvene zvezde, a u novoj sezoni će sarađivati sa Erginom Atamanom.

"Osećaj je sjajan, pošto sam svestan da ću naredne sezone da nosim istorijski dres Panatinaikosa. Osećam se uzbuđeno. Zaista se radujem što ću doći u Atinu i početi da radim sa svojim novim saigračima i trenerima", rekao je Vildoza za zvanični sajt kluba.

Vildoza kaže da jedva čeka da oseti atmosferu koju prave navijači Panatinaikosa.

"Igrao sam u 'OAKA' areni kao protivnik Panatinaikosa, ali sam pratio navijače i po video snimcima koji kruže internetom. Atmosfera koju stvaraju je luda. Oni vole tim i izražavaju ljubav na jedinstven način. Ovo mi se stvarno sviđa i jedva čekam da to doživim. Siguran sam da ću imati sjajnu vezu sa njima", istakao je Vildoza.

Argentinski košarkaš je potom pomenuo lične i timske ciljeve koje želi da ispuni u Panatinaikosu.

"Moji lični ciljevi uvek idu u skladu sa timskim. Nisam od onih koji vole mnogo velikih reči. Radićemo vredno kao tim i nadam se da ćemo imati veoma dobru sezonu. Mislim da ćemo u novoj sezoni imati veoma jak tim. Ataman je odličan i veoma iskusan i uspešan trener. On zna kako da natera svoje igrače da igraju preko svojih granica. Optimista sam što se tiče nove sezone", dodao je Vildoza.

On je naveo da je pre potpisivanja ugovora razgovarao sa Tanasisom Adetokumbom i Nemanjom Nedovićem.

"Razgovarao sam sa Tanasisom, koga poznajem iz vremena u Milvokiju, kao i sa Nedom. Obojica su mi rekli da je Atina prelep grad za život, vreme je odlično, navijači posebno topli, a klub na vrhunskom nivou u svim oblastima. U nekoliko reči, rekli su mi da dođem u Panatinaikos i da ću sigurno provesti tri izuzetne godine."

On je pozvao navijače Panatinaikosa da pomognu timu u predstojećoj sezoni.

"Sve što mogu da im obećam je da ću vredno raditi i svaki dan dati sve od sebe da pomognem timu. Navijači Panatinaikosa znaju kako da podrže svoj omiljeni tim i poguraće nas da prevaziđemo naše takmičarske granice. Potrebni su nam u svim utakmicama. Jedva čekam da ih vidim", zaključio je Vildoza.

image