Padaju domine među golmanima: Onana u Junajtedu, Inter ga menja Ljorisom

Odlazak Kamerunca u redove kluba iz Mančestera biće razlog za nekoliko drugih transfera

Spremaju se veliki poslovi u svetu fudbalskih golmana! Kako stvari stoje, Mančester junajted je blizu dovođenja Andrea Onane iz Intera, a italijanski klub je zato spremio svoju ofanzivu.

"Nerazuri" su krenuli u napad po golmana Totenhema Uga Ljorisa kako bi što pre nadomestili sve očekivaniji odlazak Kamerunca.

Kako navodi više evropskih medija, među kojima je i "Ekip", Inter je ubrzao svoje napore po pitanju francuskog golmana i razgovori između različitih strana su otpočeti.

Ljoris ima 36 godina i u Totenhemu je od 2012. godine, a kako je ovog leta ušao u poslednju godinu ugovora sa "pevcima", ovo je verovatno poslednja prilika za klub iz Londona da ga proda za određeno obeštećenje.

Time bi Inter mogao da nadomesti odlazak Onane, za kojeg Fabricio Romano tvrdi da će do kraja sedmice i zvanično postati novi golman Mančester junajteda. A to će sa sobom dovesti do nastavljanja "padanja domina", pošto bi onda bilo za očekivati da David de Hea ne potpiše novi ugovor sa Junajtedom i stoga potraži novi klub.