Sport

Madaru ostao gorak ukus zbog odlaska iz Partizana: Volim klub, ali emocije nisu obostrane

Doskorašnji košarkaš Partizana se posle potpisa trogodišnjeg ugovora sa Fenerbahčeom obratio navijačima crno-belih na Instagramu
Madaru ostao gorak ukus zbog odlaska iz Partizana: Volim klub, ali emocije nisu obostrane© Dusan Milenkovic/ATAImages

Jam Madar napustio je Partizani i poručio da "ima velike emocije prema klubu, ali da je u poslednjih 10 dana video da emocije nisu obostrane".

"Moja familijo, postoje momenti u životu kad je teško doneti odluku, a najteže se donose one koje uključuju emocije", napisao je Madar.

"Imam velike emocije prema klubu. Ali sam u poslednjih 10 dana video da emocije nisu obostrane i zato nisam imao pravi izbor. Želeo bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali i što su mi učinili da se osećam kao kod kuće kad sam bio daleko od svoje."

Na kraju se osvrnuo na navijače i trenera Željka Obradovića.

"Posebna zahvalnost publici, najboljem treneru na svetu, treneru koji je pre svega sjajan čovek i životni mentor. Hvala Vam što ste me izabrali i promenili mi život. Hvala kompletnom stručnom štabu i svima koji su bili deo svega ovoga. Zauvek ćete biti u mom srcu. Sve saigrače volim i želim im uspeh, onima što su otišli ili idu, kao i onima što ostaju. Zauvek ću biti navijač Partizana, bez obzira gde odem. Dok se ne sretnemo ponovo", zaključio je Madar.

Madar je postao treći košarkaš koji je zvanično napustio Partizan, pre njega su otišli Matijas Lesor i Dante Ekzum, a najavljen je i odlazak Joanisa Papapetrua, dok se još uvek ne zna status Džejmsa Nanelija.

Ugovore sa čelnicima kluba produžili su Aleksa Avramović, Kevin Panter i Zek Ledej.

image