Lukaku napravio haos - u Interu besni, uključio se Juve, a sve zavisi od Vlahovića

Belgijski napadač je jedna od glavnih tema prelaznog roka u italijanskoj Seriji A, a sada je došlo do novih komplikacija oko pitanja njegovog narednog kluba

Nastavlja se transfer saga oko Romelua Lukakua i čini se da se konačni ishod ne približava. Belgijski napadač želi po svaku cenu da ovog leta napusti Čelsi, ali se u ovom trenutku postavlja mnogo pitanja oko daljih koraka.

Lukaku je želeo da pređe u Inter, gde je bio na pozajmici prošle sezone, ali je sada sve zakomplikovao zato što je ušao u razgovore i sa velikim rivalom, Juventusom.

Kako prenosi Fabricio Romano, Lukaku je prvobitno želeo da pređe isključivo u Inter, ali je sada otpočeo i razgovore sa Juventusom, što se "nerazurima" nije nimalo dopalo. Inter i dalje ne dobija konačan odgovor od Belgijanca i ne mogu da sklope konačan dogovor.

Njihova ponuda Čelsiju bila je 35.000.000 evra uz 5.000.000 evra bonusa, dok Juventus nudi "plavcima" 37.500.000 evra i 2.500.000 evra bonusi, ali pod jednim velikim uslovom - samo ukoliko uspeju da prodaju Dušana Vlahovića.

Srpski napadač je već dugo tema medija na Apeninima i navodi se da bi mogao da napusti Juventus, ali i dalje nije poznato gde i po kojim uslovima. Kako od toga zavisi čitav posao oko Juventusa, jasno je da će se zbrka oko Lukakua nastaviti još neko vreme.