Sport

Kimih i Gorecka ipak na prodaju, ima i neočekivano zainteresovanih kupaca

Prema pisanju brojnih evropskih medija, nemački fudbaleri Džošua Kimih i Leon Gorecka, mogli bi da napuste Bajern Minhen, ukoliko Bavarci dobiju adekvatnu ponudu
Kimih i Gorecka ipak na prodaju, ima i neočekivano zainteresovanih kupacaGetty © Christian Kaspar-Bartke

Iako je pre samo par nedelja delovalo da Bajern ni pod kojim uslovima ne želi da se odrekne svojih vezista, situacija se promenila.

Kako je prvi preneo "Kiker", a potom i brojni mediji širom Evrope, tim iz Minhena je rad da proda fudbalere, ali uz adekvatnu odštetu.

Naravno da se odmah pojavila informacija da je Barselona jedna od najzainteresovanijih za usluge Kimiha, pošto je njihov trener Ćavi i ranije pričao o tome kako bi bio idealan Busketskov naslednik.

Ipak, kako se "Blaugrana" nalazi u određenim finansijskim problemima, mnogi ne daju velike šanse katalonskom klubu za taj transfer.

Uz Barsu, interesovanje su pokazali i Mančester junajted i Liverpul. Prema pisanju britansih medija, Kimihova cena je 80 miliona evra

Pored interesovanja velikana evropskog fudbala, možda i najviše zanimljivo zvuči glasina da je konkretan u svojim željama da dovede Leona Gorecku, niko drugi do Vest Hem.

Kakva će biti sudbina Kimiha i Gorecke, ali i još nekoliko fudbalera Bajerna, može zavisiti od sudbine Harija Kejna i toga da li će karijeru nastaviti upravo u Minhenu.

image