Degenek na korak do povratka u Crvenu zvezdu

Defanzivac je blizu tome da po treći put obuče crveno-beli dres

Miloš Degenek se nalazi u podmaklim pregovorima o povratku u Crvenu zvezdu. Štoper je velika želja novog trenera Baraka Bahara, koji je sa njim uspostavio kontakt.

Izraelski stručnjak je po dolasku u beogradski klub jasno stavio do znanja da želi u svom timu Degeneka, ali pozicija štopera je bila zauzeta tako da su morali da sačekaju da prodaju Strahinju Erakovića kako bi krenuli u ozbiljnije pregovore sa reprezentativcem Australije.

Sada kada je poznato da će Eraković karijeru nastaviti u ruskom Zenitu više ne postoje prepreke da se vrati u Ljutice Bogdana.

Degenek je trenutno član Kolumbusa, za koji je potpisao baš po odlasku iz Crvene zvezde.

Crveno-beli će na ime obeštećenja morati da izdvoje između 500.000 i 600.000 evra, što za njih trenutno ne predstavlja problem jer bi od prodaje Erakovića trebalo da zarade oko sedam miliona evra.

Defanzivac je za Zvezdu igrao 2018. godine, kada su crveno-beli prvi put izborili Ligu šampiona, da bi se 2019. vratio iz Al Hilala na pozajmicu koja je pretočena u ugovor.

Zbog nesuglasica sa Dejanom Stankovićem napustio je klub 2022. godine.

Putem medija je više puta poručio da bi se rado vratio na stadion "Rajko Mitić" jer je želja njegove porodice da živi u Beogradu.