Sport

Mitrović ljut na upravu kluba – ne želi više nikad da obuče dres Fulama

Heroj navijača londonskog kluba mogao bi da uđe u otvoreni sukob sa upravom zbog činjenice da mu nisu ispunili veliku želju
Mitrović ljut na upravu kluba – ne želi više nikad da obuče dres FulamaGetty © Matt McNulty / Stringer

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović navodno je rekao porodici da više ne želi da igra za Fulam jer mu čelnici kluba ne dozvoljavaju transfer u Saudijsku Arabiju, prenosi "Skaj sports".

Prema pisanju ugledne britanske medijske kuće, Mitrović je dogovorio lične uslove sa El Hilalom, ali taj transfer je na čekanju zbog stava kluba da ne želi da proda prvog napadača.

Zbog toga, "Skaj sports" saznaje, nekadašnji igrač Partizana, Anderlehta i Njukasla rekao je porodici da više neće nositi dres "kotadžera".

"Mitrogol" smatra da je Fulam glavni krivac za ovakvu situaciju jer mu nije povećao platu, dok je sa druge strane odbio ponudu El Hilala od 30.000.000 evra i tražio 52.000.000.

Najbolji strelac u istoriji Srbije želi da se u El Hilalu pridruži saigraču iz reprezentacije Sergeju Milinković-Saviću, koji je pre nekoliko dana stigao iz Lacija i posao jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu.

Klubovi iz Saudijske Arabije u prethodnih mesec dana krenuli su u akciju dovođenja zvučnih imena, a iako su u početku to bili fudbaleri koji su na zalasku karijera, sada sve više njih u najboljim godinama odlazi zbog nestvarnih novčanih ponuda.

Što se El Hilala tiče, oni su već doveli štopera Čelsija Kalidua Kulibalija, portugalskog reprezentativca Rubena Neveša, a očekuje se i dolazak Rijada Mahreza.

Prethodne sezone Mitrović je dao 14 golova u Premijer ligi, a u timu je od 2018. godine.

Ukupno je odigrao 205 utakmica i postigao čak 111 golova.

image