Sport

Ronaldo dobija pojačanje iz Bajerna? Saudijci pregovaraju sa najboljim igračem Afrike

Sadio Mane je bio zvanično najbolji fudbaler Afrike za 2022. godinu, ali bi posle samo 12 meseci u Minhenu mogao da napusti evropski fudbal i preseli se u Aziju
Ronaldo dobija pojačanje iz Bajerna? Saudijci pregovaraju sa najboljim igračem AfrikeGetty © Alexander Hassenstein / Staff

Pre samo godinu dana Sadio Mane je napustio Liverpul i preselio se u redove Bajerna iz Minhena, ali bi sada mogao da postane još jedan u nizu fudbalskih zvezda koje su otišle u Saudijsku Arabiju.

Kako javlja britanski "Atletik", Mane je trenutno u pregovorima sa El Nasrom, klubom za koji nastupa Kristijano Ronaldo, o potencijalnom prelasku u taj tim.

Kako piše britanski izvor, ključni sastanak odigrao se u sredu između Maneovog agenta i sportskog direktora saudijskog kluba, Hrvata Gorana Vučevića.

Mane nije blistao u Bajernu od dolaska u klub, pošto je postigao samo sedam golova na 25 utakmica u Bundesligi. Propustio je i Svetsko prvenstvo u Kataru zbog povrede, a bio je i deo skandala kada je u sukobu udario saigrača Liroja Sanea.

Sada bi Bajern mogao da se reši 31-godišnjeg igrača za kog je pre samo godinu dana platio oko 40.000.000 evra i sa kojim imaju ugovor do leta 2025. godine. Inače, za El Nasr pored Kristijana Ronalda nastupaju i Marcelo Brozović i Seko Fofana, doskorašnji igrači Intera i Lansa.

image