Mančester junajted ima novog kapitena - ma kakav Megvajer, Bruno je gazda

Portugalski ofanzivac će ubuduće nositi kapitensku traku umesto reprezentativca Engleske, koji bi mogao i da napusti klub ovog leta

Mančester junajted je dobio novog kapitena uoči sezone 2023/24 pošto će tu ulogu od sada imati Portugalac Bruno Fernandeš.

Ovu vest je na svojim društvenim mrežama objavio klub sa "Old Traforda", nakon što je pre nekoliko dana bilo potvrđeno da Hari Megvajer više neće imati tu ulogu u timu.

Megvajer je prošle sezone bio tek četvrta ili peta opcija među štoperima u timu Erika ten Haga i Fernandeš je često preuzimao ulogu kapitena u odsustvu Engleza. Ovog leta je holandski menadžer doneo odluku da i zvanično oduzme kapitensku traku Megvajeru, koji je u nedavnom saopštenju istakao da je nezadovoljan tim potezom, ali da će nastaviti da daje sve od sebe.

Sa druge strane, Bruno Fernandeš je možda i ključni igrač za Mančester junajted prethodnih godina i od sada će i zvanično biti kapiten tima koji Erik ten Hag nastavlja da "prepravlja" po svom ukusu. Junajtedu će se na pripremama u Sjedinjenim Državama tako pridružiti i novi golman, Andre Onana koji stiže iz Intera.