Sport

Napad lopova na golmana PSŽ - upali mu u kuću, vezali i skinuli, pa oteli 500.000 evra

Italijanski golman i njegova partnerka preživeli su užasne scene u noći između četvrtka i petka, kada su bili meta napada lopova u svom domu
Napad lopova na golmana PSŽ - upali mu u kuću, vezali i skinuli, pa oteli 500.000 evraGetty © Aurelien Meunier / Stringer

Golman Pari Sen Žermena Đanluiđi Donaruma i njegova supruga napadnuti su u njihovom domu u Parizu u noći između četvrtka i petka, piše "Aktu17", a prenose brojni evropski mediji.

Donarumu i njegovu partnerku lopovi su navodno zavezali i skinuli im odeću, da bi im potom ukrali stvari i novac, a šteta se procenjuje na oko 500.000 evra.

Golman prvaka Francuske je nekako uspeo da se oslobodi i da sa suprugom oko 3.00 časa izjutra stigne do hotela, odakle su pozvali policiju. Lopovi su do tada već otišli i za njima se još uvek traga.

Navodi se da su Italijan i njegova supruga bili u šoku, a Donaruma je na kraju završio i u bolnici sa lakšom povredom. Ovo je novi u seriji napada na poznate fudbalere, koji su česte i očito lake mete provala koje se najčešće događaju za vreme njihovih odmora ili tokom nekih vrlo bitnih utakmica.

image